Fish & Rice producten

Speciaal voor jou: de nieuwe Fish & Rice nieuwsbrief met veel informatie over de verschillende soorten Fish & Rice producten uit het HobbyFirst Canex assortiment!

Voor elke levensfase een Fish & Rice product!

HobbyFirst Canex heeft in haar assortiment voor elke levensfase een passende en hoogwaardig Fish & Rice voeding. Naast de Puppy-Junior en de Adult (ook in een Maxi) is er ook en Senior variant! Het assortiment bestaat uit: Puppy-Junior High in Fish & RicePuppy-Junior High in Fish & Rice MaxiAdult Fish & Rice, Adult Fish & Rice Maxi en Senior Fish & Rice. 


Neusje voor smaak!

Het reukorgaan van honden is beter ontwikkeld dan bijvoorbeeld dat van mensen. Voor honden is het dus extra belangrijk dat hun voeding lekker ruikt. Dat zit met de producten uit het HobbyFirst Canex assortiment wel goed! Open maar eens een zak Fish & Rice. Wij mensen zullen niet meteen watertanden van deze geur, maar je hond zal zijn staart er bijna vanaf kwispelen bij het ruiken van deze brokken. Ook – of misschien wel juist – voor kieskeurige honden adviseren wij daarom een Fish & Rice product. Wist je trouwens dat je de geurbeleving nog kunt verhogen door wat water bij de brokken te doen?

Fish & Rice en hypoallergeen

De Fish & Rice producten zijn hypoallergeen. Dat betekent dat er speciale eiwitbronnen als ingrediënt zijn gebruikt. Voedingsallergieën ontstaan namelijk vaak door langdurige blootstelling aan steeds dezelfde eiwitbronnen. De Fish & Rice producten zijn vrij van de gebruikelijke eiwitbronnen rund, varken en kip. In de Fish & Rice producten wordt gebruik gemaakt van oceaanvis als eiwitbron. Bijkomend voordeel van omega-3 vetzuren is dat deze bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht en daarnaast bijdragen aan een grotere algemene weerstand. Daarnaast bevatten de brokken gehydrolyseerde kippeneiwitten. Gehydrolyseerd betekent dat de eiwitten als het ware in stukjes zijn geknipt tot losse aminozuren. Deze losse aminozuren worden door het lichaam niet meer herkent als eiwit en geven daardoor ook geen allergische reacties, waardoor een allergische reactie uitblijft. Dit maakt de Fish & Rice producten ideaal voor honden met een voedselallergie en voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen. Bekijk ons gehele HobbyFirst Canex assoortiment op www.hobbyfirst.com

Nachrichten & Presse

Entdecken Sie alle unsere neuesten Nachrichten

Juni 17., 2021

Getreidefreies Hundefutter

Es ist wichtig, dass Ihr Hund Nährstoffe im korrekt ausgewogenen Verhältnis aufnimmt, um eine gute Gesundheit garantieren zu können. Dazu gehört auch Getreide. Aber warum eigentlich?

Juni 29., 2021

Hundekot - alles über gesunden Stuhlgang

Hundekot – immer störend, vor allem für die, die mit dem Schuh hineintreten! Aber Hundekot bietet auch viele nützliche Informationen. Die Form, Farbe und Konsistenz des Stuhls sagt viel über die Gesundheit und Ernährung Ihres Hundes aus. Überprüfen Sie also regelmäßig den Stuhl Ihres Hundes. Unten stehend finden Sie einige Tipps zu Aspekten, auf die Sie achten sollten.

Natural Granen Gebr De Scheemaecker NV
Metropoolstraat 28 – 29 2900 Schoten
BE 0437.115.256
E. info@hobbyfirst.com
T. 03 641 02 11

Möchten Sie Tipps und Ratschläge erhalten, die Ihren Interessen entsprechen? Wir erledigen das gerne für Sie!

© 2021 Arvesta. Alle Rechte vorbehalten.
Arvesta