Fish & Rice producten

Speciaal voor jou: de nieuwe Fish & Rice nieuwsbrief met veel informatie over de verschillende soorten Fish & Rice producten uit het HobbyFirst Canex assortiment!

Voor elke levensfase een Fish & Rice product!

HobbyFirst Canex heeft in haar assortiment voor elke levensfase een passende en hoogwaardig Fish & Rice voeding. Naast de Puppy-Junior en de Adult (ook in een Maxi) is er ook en Senior variant! Het assortiment bestaat uit: Puppy-Junior High in Fish & RicePuppy-Junior High in Fish & Rice MaxiAdult Fish & Rice, Adult Fish & Rice Maxi en Senior Fish & Rice. 


Neusje voor smaak!

Het reukorgaan van honden is beter ontwikkeld dan bijvoorbeeld dat van mensen. Voor honden is het dus extra belangrijk dat hun voeding lekker ruikt. Dat zit met de producten uit het HobbyFirst Canex assortiment wel goed! Open maar eens een zak Fish & Rice. Wij mensen zullen niet meteen watertanden van deze geur, maar je hond zal zijn staart er bijna vanaf kwispelen bij het ruiken van deze brokken. Ook – of misschien wel juist – voor kieskeurige honden adviseren wij daarom een Fish & Rice product. Wist je trouwens dat je de geurbeleving nog kunt verhogen door wat water bij de brokken te doen?

Fish & Rice en hypoallergeen

De Fish & Rice producten zijn hypoallergeen. Dat betekent dat er speciale eiwitbronnen als ingrediënt zijn gebruikt. Voedingsallergieën ontstaan namelijk vaak door langdurige blootstelling aan steeds dezelfde eiwitbronnen. De Fish & Rice producten zijn vrij van de gebruikelijke eiwitbronnen rund, varken en kip. In de Fish & Rice producten wordt gebruik gemaakt van oceaanvis als eiwitbron. Bijkomend voordeel van omega-3 vetzuren is dat deze bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht en daarnaast bijdragen aan een grotere algemene weerstand. Daarnaast bevatten de brokken gehydrolyseerde kippeneiwitten. Gehydrolyseerd betekent dat de eiwitten als het ware in stukjes zijn geknipt tot losse aminozuren. Deze losse aminozuren worden door het lichaam niet meer herkent als eiwit en geven daardoor ook geen allergische reacties, waardoor een allergische reactie uitblijft. Dit maakt de Fish & Rice producten ideaal voor honden met een voedselallergie en voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen. Bekijk ons gehele HobbyFirst Canex assoortiment op www.hobbyfirst.com

Actualités et Presse

Découvrez toutes nos dernières actualités

juin 17ème, 2021

Aliments pour chiens sans céréales

Pour être en parfaite santé, votre chien a besoin de recevoir tous les nutriments nécessaires dans les bonnes proportions. Les céréales en font partie. Mais pourquoi ?

juin 29ème, 2021

Analyser les déjections canines ? - toutes les informations sur des selles saines

Les déjections canines - c’est toujours un souci, surtout si vous marchez dedans ! Mais elles contiennent également de nombreuses informations utiles. La forme, la couleur et la consistance des selles en disent long sur la santé et l’alimentation de votre chien. Vérifiez donc régulièrement les déjections de votre chien. Voici quelques conseils importants.

Natural Granen Gebr De Scheemaecker NV
Metropoolstraat 28 – 29 2900 Schoten
BE 0437.115.256
E. info@hobbyfirst.com
T. 03 641 02 11

Souhaitez-vous recevoir des nouvelles et des conseils qui correspondent à ce qui vous intéresse? Nous sommes heureux de le faire pour vous!

© 2021 Arvesta. Tous les droits sont réservés.
Arvesta